Балканкерамик

“Балканкерамик” АД е разположено в гр. Нови Искър, на 15 км от София. Фирмата е създадена през 1959 г., като производител на строителни материали. През 1988 г. се специализира в производството на бетонни керемиди и капаци. Производството се базира на съвременна технология, добре позната в скандинавските страни, Западна Европа, САЩ и Азия.
Основното технологично оборудване - напълно автоматизирана линия за производство на бетонни керемиди и аксесоари на шведската фирма "АВЕСЕ" и автоматизирана линия за производство на качествени бетонови изделия на фирмата "AME" Австрия - позволява производството на продукти с постоянно качество. В резултат на завишените изисквания на пазара, фирмата предлага и всички допълнителни елементи за окомплектоване на покривна система. Стратегията на “Балканкерамик” АД е насочена към производството на продукти с високо качество, отлични технологични показатели, дълготрайност, гаранция и естетичен вид.

Продукти


• Бетонни изделия в различна цветова гама:
- бордюри
- тротоарни плочи
- уни паваж
- оградни блокчета
- елемент за оградна система.
- коминно тяло единично, с розетка и др.
- възможност за производство на поръчкови продукти.
• Бетонни керемиди и капаци
• Допълнителни елементи за покрив
- керемиди – снегозадържащи, вентилиращи,начални, крайни и др.
- капаци – тройник, начален, краен, заоблен и др.

Продуктите отговарят на стандартите на БДС и Директивата за строителните продукти на Европейския съюз. Фирмата e сертифицирана по ISO 9001-2008.

Пазари


Продуктите на „Балканкерамик” АД се отличават с добро качество и конкурентни цени - предпоставка за висока оценка и интерес от страна на потребителите. Всички продукти са придружени от необходимите протоколи, сертификати и гаранции за тяхното качество.

Партньори


"Топливо" АД,  "Примабилд" ООД,  "Кейбилд" ЕАД, "ГБС-Инфраструктурно строителство" АД,  "Унимекс-С" ООД,  "АМ Хемус" АД - Дупница,  "АТ Инженеринг" АД,  "Холдинг Пътища" АД,  "Пътища и Съоръжения" АД,  "Пътностроителна техника" АД,  "Щтрабаг" ЕАД,  "Трейс" АД и др.

Контакти


"Балканкерамик" АД
гр. Нови Искър, 1281
ул. ”Заводско шосе” № 52

тел. 0700 144 07  – национален
тел. 088 874-7552 – търговски отдел

office@balkanceramic.bg

www.balkanceramic.bg