Грандиозен концерт с хитове на легендарните “Бийтълс” ще отбележи десет годишният юбилей на "Синергон холдинг"

“Всичко от което се нуждаем е любов” е името на мащабен концерт-спектакъл в подкрепа на петте български медицински сестри в Либия. Концертът ще се проведе на 8 февруари /четвъртък/ в Зала 1 на НДК, от 19:00 часа

Момент от концерта по творчеството на БийтъслзМомент от концерта по творчеството на БийтъслзПроектът има за цел да покаже, че в България има гражданско общество, изразяващо с активни действия своята съпричастност към участта на сънародниците ни. Стремежът на авторите е да ни припомнят, че само любовта е това, което истински ни събира и ни помага да превъзмогваме трудности, граници и различия.

Концертът се спонсорира от “Синергон холдинг” по повод навършване 10 години от създаването му. Всички приходи от продажба на билети, ще бъдат предоставени в помощ на българските сестри в Либия. Тодор Колев, Мария Илиева, Любо от група Те, Хилда Казасян, Кирил Маричков и много други от най-популярните и харесвани музиканти и артисти на България ще съживят легендата “Бийтълс” на 8 февруари, от 19:00 часа. Зала 1 на НДК ще си припомни магията за любов и сбъднати мечти, а публиката - спомена за една красива приказка. “Всичко от което се нуждаем е любов” е не само концерт, а доказателство, че нещата могат да се случват и в България.

Любовта и вярата в нея ще съберат за първи път повече от 100 български изпълнители, които ще се качат на сцената, за да ни разкажат по съвременен начин приказката за четворката от Ливърпул, превърнала се в символ на цяла една епоха. Yellow Submarine, All You Need Is Love, Ob-La-Di Ob-La-Da, Yesterday, Let It Be и много други от златните хитове на “Бийтълс” ще прозвучат за първи път на живо от сцената на НДК подготвени и изпълнени от българи.

На една сцена ще се съберат симфоничен оркестър и Биг Бенд, оперни и джаз певци, актьори и едни от най-популярните съвременни музиканти, военен духов оркестър и детски хор. Творбата ще ни припомни цяла една епоха превърнала се в легенда. Пренасяйки ни през години и пространства музикалното “изкушение” предлага, нов, съвременен прочит на най-големите хитове на “Бийтълс”.

Аранжиментите са дело на Вили Казасян - идеен баща на проекта, който за пореден път ще ни покаже, че когато няма праг на желанията, няма граници и за таланта.
  • Начало
    • Новини
      • Грандиозен концерт с хитове на легендарните “Бийтълс” ще отбележи десет годишният юбилей на "Синергон холдинг"