Хотел Искър

Iskar view

Хотел “Искър” е разположен върху обширен озеленен терен, недалеч от морския бряг, в близост до административния център на курорта “Слънчев бряг”.

Хотелски комплекс

Iskar rooms

Хотелската част разполага със сто петдесет и пет стаи и апартаменти, оборудвани с климатик и изцяло реновирани през 2008 г. Хотелът разполага с ресторант, с амфитеатрално разположени около елегантен басейн места, снек-бар и паркинг с тридесет паркоместа.

Спорт

Комплексът разполага с атрактивен аквапарк, оборудван с басейни за деца и възрастни и четири водни пързалки. През 2008 г беше изградена и мултифункционална спортна площадка за волейбол, баскетбол и минифутбол. За най-малките гости на хотела е предвидена площадка за игра.

Пазари

restourant

Ориентиран изцяло към ваканционен туризъм със своята съвременна база и качествено обслужване, хотел “Искър” се е превърнал в предпочитано място за почивка на туристи предимно от скандинавските страни.

Партньори

Iskar foaie

Thomas Cook, ITS,TUE, First Choice, EVN, Cauffland, Metro, BILLA, Coca-cola, БНТ, Булбанк, Практикер, Глаксо Смит и др.www.hoteliskar.bg