Белчински минерални бани

Дружеството е създадено през 2009 г. с предмет на дейност организиране и осъществяване на дейност по балнеология, рехабилитация, възстановяване и отдих, профилактика и медицински услуги, организиране и функциониране на бани и перални. През 2008 г. дружеството закупува комплекс „Белчински минерални бани” ЕООД в курортен комплекс Белчин бани, община Самоков, отстоящ на 20 м от лековития минерален извор.
Комплексът представлява двуетажна сграда – Балнеолечебница с разгърната площ 680 кв.м и ванно отделение построено върху 164 кв.м. На първия етаж са

обособени два басейна със санитарни възли и съблекални за мъже и жени, лекарски кабинет. На втория етаж са разположени лекарски кабинети и физиотерапия. Ванното отделение е пристройка към главния корпус. Към всяко ванно отделение е обособено предверие, като между съществуващата сграда и пристройката е обособен вътрешен двор.
Предвиждат се значителни инвестиции за реконструкция и превръщане на комплекс „Белчински минерални бани” ЕООД в модерен балнеоложки център.

Контакти

 

"Белчински минерални бани" ЕООД
2024, с.Белчински бани, общ. Самоков

тел.  07124/2284,  0884 030 947

belchinbani@synergon.bg

www.belchinbani.bg