Енерджи делта

Дружеството е създадено през 2003 г. с предмет на дейност организиране на центрове за лечение, профилактика и рехабилитация, балнеология, балнеолечение, разработване на нови енергийни източници и методи за ефективното им приложение в бита. През 2006 г. дружеството закупува център за рехабилитация и балнеолечение в курортен комплекс Белчин бани, в района на Самоков.

Две години по-късно е закупен и минералният плажен комплекс в курортното селище, разположен върху 7 дка, а през 2011 г. той е разширен в „Спортно-развлекателен парк Белчин Бани” на обща площ от 18 дка.

В момента паркът разполага с минерален басейн с водна пързалка, детски басейн с малка водна пързалка, ресторант, бар, изградена е картинг писта, а също така и пейнтбол игрище.

От 2017 г. комплексът е разширен като е изграден термален басейн с джакузи, катерачна стена и мултифункционална спортна площадка за тенис, мини футбол, волейбол и баскетбол.

Спортно-развлекателният парк предлага отлични условия за отдих и спорт, мястото е подходящо както за индивидуални посещения, така и за групови мероприятия. А близостта му до столицата и разположението му в живописната долина между планините Рила, Верила, Витоша и Плана планина го правят желана дестинация за малки и големи.
Контакти

"Енерджи делта" ЕООД
2000 Самоков
ул. “Софийско шосе” № 15

тел. 0884 030-847

belchinbani@synergon.bg

www.belchinbani.bg